fbpx
Welcome to the land of Dalmatian Dog

Dalmatian Dog Pošip 2019. IWC Bronca

Opis

Vino je dobilo broncu na ocjenjivanju IWC za 2021 godinu Vino je osvojilo broncu na ocjenjivanju Decantera za 2021 godinuDALMATIAN DOG POŠIP 2019. je bijelo vino zlatno žute boje, cvjetnih aroma, mirisa agruma i mediteranskog bilja, izvrsnog balansa između svježine i kompleksnosti same sorte. Najbolje servirati na temperaturi 10-12˚ C.

Vinska kartica
Vinarija Black Island Winery
Godina 2019.
Lokacija Smokvica – otok Korčula
Sorta Pošip
Kategorija Bijela vina
Veličina boce 0.75 L
Alkohol 13 %
Proizvodnja 15.000
Nagrade International Wine Challenge 2021. – Bronze Decanter Wine Awards 2021. Bronze

OPIS BERBE:  Berba za ovo vino odvijala se krajem kolovoza. Obavljena je ručno i selektivno u ranim jutarnjim satima radi očuvanja svježine i arome. Ubrani grozdovi dodatno su selekcionirani u podrumu. Fermentirano u inox taknovima 3 tjedna uz strogu kontrolu temperature. Odležavanje na finom talogu dodatna dva mjeseca. OPIS LOKALITETA:  Pošip je prava dalmatinska sorta bijelog grožđa koju je izvorno otkrio lokalni poljoprivrednik prije 150 godina u samom selu Smokvica u kojem se vinarija nalazi. Naša Black Island  vinarija surađuje s 25 lokalnih obiteljskih poljoprivrednika (kooperanata) koji već generacijama uzgajaju grožđe. Posebna se pažnja pridodaje kontroli kvalitete tijekom cijele godine – od praćenja uzgoja, te tijekom same berbe. U samoj Smokvici je dvjestotinjak vinograda koji se nalaze između 40 i 160 metara nadmorske visine. Vinova loza je na stara najmanje 15 godina, a odabrano grožđe dolazi s tri različite vrste tla (crveno tlo, pijesak i stjenovita) kako bi se postigla prava ravnoteža i harmonija vina.

Iskoristite BlackFriday Tjedan uz popust od 20%

Black Friday Akcija - 20% traje još
13 hours 36 minutes 23 seconds

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Dalmatian Dog Pošip 2019. IWC Bronca”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Cijena: 60,00 kn

DALMATIAN DOG POŠIP  je bijelo vino zlatno žute boje, cvjetnih aroma, mirisa agruma i mediteranskog bilja, izvrsnog balansa između svježine i kompleksnosti same sorte.

Posebna ponuda paketa/kartona
Uštedite kupovinom na kartone/pakete


Na vrh stranice
Košarica
Košarica je prazna...
Nastavi kupovinu
0

OVA STRANICA SADRŽI INFORMACIJE O ALKOHOLNIM PIĆIMA

Dali ste stariji od 18 godina ? Ulaskom potvrđujete vašu punoljetnost.