Welcome to the land of Dalmatian Dog

Uvjeti – prodaja, reklamacije i povrati

Cijene

Sve navedene cijene  su maloprodajne, s uključenim PDV-om i povratnom naknadom.

Dostava

Dostavu na području čitave Republike Hrvatske vršimo preko Hrvatske pošte:

 • Rok isporuke je tri radna dana po primitku uplate.
 • Cijena dostave iznosi 5,31 € (pdv uključen).
 • Za iznose veće od 79,93 € dostava je besplatna.
 • Dostava na otoke na koje se može organizirati redovna dostava ovisi o rasporedu dostave cargo i paketnih službi za pojedine otoke.
 • S obzirom da su cijene dostave na otoke znatno više od cijena na neotočke adrese molimo vas da nas kontaktirate kako bi vam mogli dati dodatne informacije vezane uz mogućnost i cijene dostave na otočke destinacije.
 • Ako želite dogovoriti odgovarajući termin dostave, molimo vas da to napišete pod NAPOMENA kako bi mogli vašu želju mogli prenijeti dostavnoj službi.
 • Proizvodi će biti zapakirani tako da se ne oštete u transportu.
 • Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.
 • Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.
 • U slučaju da kupljeni proizvod Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti u navedenom roku, o tome će obavijestiti Kupca radi dogovora o novom roku isporuke. U ovom slučaju Kupac ima pravo i na raskid Ugovora.
 • Prilikom dostave, uz kupljeni proizvod, Kupac dobiva račun te potvrdu o primitku pošiljke koju je obvezan potpisati.
 • Potpisom na potvrdi o primitku pošiljke smatra se da je proizvod preuzet bez vanjskih vidljivih oštećenja.
 • Roba je osigurana od gubitka u dostavi.
 • Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Status narudžbe

 • Prilikom obrade pošiljke Kupac dobiva obavijest na adresu e-pošte o statusu njegove pošiljke.

Za veće narudžbe ili veleprodajne podatke molimo vas da nas direktno kontaktirate na adresu e-pošte: [email protected]

Dobna ograničenja

Zabranjena je prodaja alkoholnih pića osobama mlađim od 18 godina. Svaki kupac dužan je na upit dostavljača predočiti dokument kojim dokazuje svoju punoljetnost.

Cijene

Sve navedene cijene  su maloprodajne, s uključenim PDV-om i povratnom naknadom.

Plaćanje

Platiti je moguće na sljedeće načine:

 • e-bankingom
 • bankovnim aplikacijama
 • općom uplatnicom ili virmanom
 • plaćanje pouzećem
 • jednokratno debitnim/kreditnim karticama (Visa, Mastercard® i Maestro®) direktno putem našeg web shopa. Uslugu plaćanja kreditnim karticama osigurava Monri Payment Gateway  usluga te je sigurnost vaših podataka zajamčena.

Sigurnost plaćanja debitnim/kreditnim karticama

Tajnost vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL
enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog
pristupa prilikom njihovog prijenosa.

Vina Testament, Dalmatian Dog, Black Island Winery i Merga Victa možete platiti online sigurno jer koristimo zaštitu plaćanja tvrtke monriVisa karticom

Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i WebPay servisa, te obratno.

WebPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa.

Monri Payment Gateway je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i Mastercard pravilima.

Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

Plaćanje debitnim/kreditnim karticama

Da bi se smanjio rizik neovlaštenog pristupa, vaši će podaci o debitnoj /kreditnoj kartici biti kodirani. Nakon što primimo vašu narudžbu, tražimo prethodnu autorizaciju na kartici kako bi se osiguralo da postoji dovoljno sredstava za dovršetak transakcije. Skidanje novčanih sredstava sa kartice izvršit će se u trenutku kada vaša narudžba napusti naše skladište.

Kada kliknete na „Potvrdi uplatu”, potvrđujete da je debitna/kreditna kartica vaša.

Debitne i kreditne kartice podložne su provjeri i odobrenju od strane subjekta koji ju je izdao. Ako subjekt ne odobrava isplatu, nećemo biti odgovorni za bilo kakvo kašnjenje ili neuspjeh dostave i nećemo biti u mogućnosti zaključiti bilo kakav ugovor s vama.

Poslujemo u lokalnoj valuti i ne naplaćujemo dodatne naknade ni nadoplate.

Za međunarodne transakcije vaša banka vam može naplatiti dodatne naknade zbog valutne razmjene u EUR po stopi banke. Stoga, ako bi se iznosi dugovanja/potraživanja na vašoj debitnoj/kreditnoj kartici razlikovali od prikazane cijene na kraju postupka kupnje/potvrđenog iznosa, obratite se svojoj banci za dodatne informacije o troškovima banaka ili razmjenama valuta vezanih za takve transakcije.

Plaćanje putem virmana ili opće uplatnice

Ako ste odabrali plaćanje virmanom ili općom uplatnicom na adresu vaše e-pošte bit će poslana potvrda vaše narudžbe.

Djelatnici Black Island Winery d.o.o. internet trgovine kontaktirat će vas po potrebi.

Korisnik pri uplati mora ispuniti sljedeće podatke:

Uplata na IBAN Black Island Winery d.o.o. IBAN: HR5924070001100036706

Poziv na broj: broj vaše narudžbe

Primatelj:

Black Island Winery d.o.o., Smokvica 295, 20 272 Smokvica

OIB: 85326774061

Po zaprimljenoj uplati poslat ćemo vam naručene proizvode.

Naručeni proizvodi se dostavljaju kupcu u skladu s uvjetima dostave.

Molimo vas da robu pregledate prilikom preuzimanja jer naknadne reklamacije nećemo moći uvažiti.

Jednostrani raskid ugovora

Korisnik/Kupac može jednostrano raskinuti Ugovor u roku od 14 (četrnaest) dana bez navođenja razloga. Korisnik nema pravo na jednostrani raskid Ugovora:

 • ako mu je usluga u potpunosti ispunjena, a ispunjenje je započelo uz njegov izričit prethodni pristanak te uz njegovu potvrdu da je upoznat s činjenicom da će izgubiti pravo na jednostrani raskid Ugovora ako mu usluga bude potpuno ispunjena,
 • ako je predmet Ugovora zapečaćena roba koja zbog zdravstvenih ili higijenskih razloga nije pogodna za vraćanje, a bila je otpečaćena nakon dostave,
 • ako je predmet Ugovora roba koja je zbog svoje prirode nakon dostave nerazdvojivo pomiješana s drugim stvarima,
 • ako je predmet ugovora proizvod ili usluga čija je cijena ovisna o promjenama na financijskom tržištu koje su izvan utjecaja Prodavatelja, a koje se mogu pojaviti za vrijeme trajanja prava Kupca na jednostrani raskid ugovora,
 • ako je predmet ugovora proizvod koja je izrađen po specifikaciji Kupca ili koji je jasno prilagođen Kupcu,
 • ako je predmet ugovora isporuka alkoholnih pića čija je cijena ugovorena u trenutku sklapanja ugovora, a dostava može uslijediti tek nakon 30 dana, ako je cijena ovisna o promjenama na tržištu koje su izvan utjecaja Prodavatelja.
 • ako je prilikom utvrđivanja neispravnosti proizvoda konzumirano više od pola proizvoda.

Da bi Korisnik/Kupac mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid Ugovora, mora obavijestiti Black island winery d.o.o. o svojoj odluci o jednostranom raskidu Ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom (na Black island winery d.o.o., Smokvica 295, 20 272 Smokvica) ili elektroničkom poštom na [email protected] u kojoj će navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte, a može koristiti i navedeni pisani obrazac za jednostrani raskid Ugovora.

Također, Obrazac za jednostrani raskid Ugovora koji se nalazi OVDJE,

Korisnik može elektronički ispuniti i poslati u kojem će mu slučaju Black island winery d.o.o. bez odgađanja dostaviti potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu Ugovora elektroničkom poštom.

Rok za jednostrani raskid Ugovora iznosi 14 (četrnaest) dana od dana kada je Korisniku ili trećoj osobi koju je korisnik odredio, a koja nije prijevoznik, roba koja je predmet Ugovora predana u posjed, odnosno u slučaju usluge, od sklapanja Ugovora.

Ako Korisnik jednostrano raskine Ugovor, izvršit će mu se povrat sredstava koji je od njega primljen, uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana kada Black island winery d.o.o., odnosno [email protected] zaprimi Korisnikovu odluku o jednostranom raskidu Ugovora, osim ukoliko je Korisnik odabrao drugu vrstu isporuke, a koja nije najjeftinija standardna isporuka koja je ponuđena.

Povrat sredstava bit će izvršen na isti način na koji je Korisnik izvršio uplatu.

U slučaju da korisnik pristaje na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosi nikakve troškove u odnosu na povrat. Povrat novca Black island winery d.o.o. može izvršiti tek nakon što mu je roba vraćena.

Korisnik je dužan robu predati ili je poslati na adresu Black island winery d.o.o., Smokvica 295, 20 272 Smokvica, bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana kada je Black island winery d.o.o., odnosno [email protected], uputio svoju odluku o jednostranom raskidu Ugovora. Izravne troškove povrata robe Korisnik snosi sam.

Korisnik je sukladno članku 77. stavak 5. Zakona o zaštiti potrošača odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

U slučaju oštećenja originalne ambalaže iznos povrata bit će umanjen za postotak sukladan vrijednosti robe. U tom slučaju Korisnik će biti obaviješten o iznosu za koji će povrat biti umanjen.

Ako je na zahtjev Korisnika izvršavanje usluge započelo tijekom roka za jednostrani raskid Ugovora, Korisnik je dužan platiti Black island winery d.o.o. iznos koji je razmjeran onom što je isporučeno do trenutka kada je Korisnik obavijestio Black island winery d.o.o. o jednostranom raskidu Ugovora.

LINK ZA OBRAZAC ZA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

Cjelovite informacije vezane uz pravo kupca na jednostrani raskid ugovora možete pronaći na ovom linku:

Zakonski okvir – link na eksternu stranicu

Povrat sredstava

Ukoliko se slučajno dogodi da robu koju je Kupac već platio iz nekog razloga trenutno nemamo na lageru, izvršit ćemo povrat sredstava u roku do dva radna dana. Po potrebi ćemo i kontaktirati Kupca radi provjere želi li primiti djelomičnu isporuku ostatka narudžbe.

Reklamacije/Prigovori

Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni svojom narudžbom, proizvod možete vratiti u roku od četrnaest (14) dana od datuma isporuke.

U slučaju jednostranog otkaza narudžbe (jednostrani otkaz ugovora) postupit ćemo prema Zakonu o zaštiti potrošača i Zakonu o obveznim odnosima. Naknada će se izvršiti nakon što nam je roba vraćena.

Povrat sredstava bit će izvršen na isti način na koji je korisnik izvršio uplatu .

Korisnik je dužan robu predati ili je poslati na adresu:

Black island winery d.o.o., Smokvica 295, 20 272 Smokvica najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana jednostranog otkaza narudžbe.

Izravne troškove povrata robe korisnik snosi sam. U slučaju oštećenja originalne ambalaže iznos povrata bit će umanjen za postotak sukladan vrijednosti robe.

U tom slučaju korisnik će biti obaviješten o iznosu za koji će povrat biti umanjen.

Ako je na zahtjev korisnika izvršavanje usluge započelo tijekom roka jednostranog otkaza narudžbe, korisnik je dužan platiti Black island winery d.o.o.  iznos koji je razmjeran onom što je isporučeno do trenutka kada je korisnik obavijestio  Black island winery d.o.o. o jednostranom  otkazu narudžbe.

Sve eventualne prigovore molimo uputite pismenim putem te ćemo na iste u najkraćem mogućem roku odgovoriti.

Adresa je: Black island winery d.o.o., Smokvica 295, 20 272 Smokvica ili na adresu e-pošte: [email protected]

Također vas molimo da robu pregledate prilikom preuzimanja jer naknadne reklamacije nećemo moći uvažiti.

Za sva dodatna pitanja budite slobodni kontaktirati nas.

Kontakti

Za sve informacije, pohvale, primjedbe, reklamacije kao i svake druge obavijesti Kupci se mogu obratiti na adresu:

Black island winery d.o.o., Smokvica 295, 20 272 Smokvica

[email protected]

OIB: 85326774061

ili nas kontaktirati online – kliknite ovdje

Košarica0
Košarica je prazna...
Nastavi kupovinu
0

OVA STRANICA SADRŽI INFORMACIJE O ALKOHOLNIM PIĆIMA

Dali ste stariji od 18 godina ? Ulaskom potvrđujete vašu punoljetnost.