fbpx
Welcome to the land of Dalmatian Dog

Uvjeti – prodaja, reklamacije i povrati

Cijene

Sve navedene cijene  su maloprodajne, s uključenim PDV-om i povratnom naknadom 0,50kn

Jednostrani raskid ugovora

Korisnik/Kupac može jednostrano raskinuti Ugovor u roku od 14 (četrnaest) dana bez navođenja razloga. Korisnik nema pravo na jednostrani raskid Ugovora:

  • ako mu je usluga u potpunosti ispunjena, a ispunjenje je započelo uz njegov izričit prethodni pristanak te uz njegovu potvrdu da je upoznat s činjenicom da će izgubiti pravo na jednostrani raskid Ugovora ako mu usluga bude potpuno ispunjena,
  • ako je predmet Ugovora zapečaćena roba koja zbog zdravstvenih ili higijenskih razloga nije pogodna za vraćanje, a bila je otpečaćena nakon dostave,
  • ako je predmet Ugovora roba koja je zbog svoje prirode nakon dostave nerazdvojivo pomiješana s drugim stvarima,
  • ako je predmet ugovora proizvod ili usluga čija je cijena ovisna o promjenama na financijskom tržištu koje su izvan utjecaja Prodavatelja, a koje se mogu pojaviti za vrijeme trajanja prava Kupca na jednostrani raskid ugovora,
  • ako je predmet ugovora proizvod koja je izrađen po specifikaciji Kupca ili koji je jasno prilagođen Kupcu,
  • ako je predmet ugovora isporuka alkoholnih pića čija je cijena ugovorena u trenutku sklapanja ugovora, a dostava može uslijediti tek nakon 30 dana, ako je cijena ovisna o promjenama na tržištu koje su izvan utjecaja Prodavatelja.
  • ako je prilikom utvrđivanja neispravnosti proizvoda konzumirano više od pola proizvoda.

Da bi Korisnik/Kupac mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid Ugovora, mora obavijestiti Black island winery d.o.o. o svojoj odluci o jednostranom raskidu Ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom (na Black island winery d.o.o., Smokvica 295, 20 272 Smokvica) ili elektroničkom poštom na [email protected] u kojoj će navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte, a može koristiti i navedeni pisani obrazac za jednostrani raskid Ugovora.

Također, Obrazac za jednostrani raskid Ugovora koji se nalazi OVDJE,

Korisnik može elektronički ispuniti i poslati u kojem će mu slučaju Black island winery d.o.o. bez odgađanja dostaviti potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu Ugovora elektroničkom poštom.

Rok za jednostrani raskid Ugovora iznosi 14 (četrnaest) dana od dana kada je Korisniku ili trećoj osobi koju je korisnik odredio, a koja nije prijevoznik, roba koja je predmet Ugovora predana u posjed, odnosno u slučaju usluge, od sklapanja Ugovora.

Ako Korisnik jednostrano raskine Ugovor, izvršit će mu se povrat sredstava koji je od njega primljen, uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana kada Black island winery d.o.o., odnosno [email protected] zaprimi Korisnikovu odluku o jednostranom raskidu Ugovora, osim ukoliko je Korisnik odabrao drugu vrstu isporuke, a koja nije najjeftinija standardna isporuka koja je ponuđena.

Povrat sredstava bit će izvršen na isti način na koji je Korisnik izvršio uplatu.

U slučaju da korisnik pristaje na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosi nikakve troškove u odnosu na povrat. Povrat novca Black island winery d.o.o. može izvršiti tek nakon što mu je roba vraćena.

Korisnik je dužan robu predati ili je poslati na adresu Black island winery d.o.o., Smokvica 295, 20 272 Smokvica, bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana kada je Black island winery d.o.o., odnosno [email protected], uputio svoju odluku o jednostranom raskidu Ugovora. Izravne troškove povrata robe Korisnik snosi sam.

Korisnik je sukladno članku 77. stavak 5. Zakona o zaštiti potrošača odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

U slučaju oštećenja originalne ambalaže iznos povrata bit će umanjen za postotak sukladan vrijednosti robe. U tom slučaju Korisnik će biti obaviješten o iznosu za koji će povrat biti umanjen.

Ako je na zahtjev Korisnika izvršavanje usluge započelo tijekom roka za jednostrani raskid Ugovora, Korisnik je dužan platiti Black island winery d.o.o. iznos koji je razmjeran onom što je isporučeno do trenutka kada je Korisnik obavijestio Black island winery d.o.o. o jednostranom raskidu Ugovora.

LINK ZA OBRAZAC ZA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

Cjelovite informacije vezane uz pravo kupca na jednostrani raskid ugovora možete pronaći na ovom linku:

Zakonski okvir – link na eksternu stranicu

Povrat sredstava

Ukoliko se slučajno dogodi da robu koju je Kupac već platio iz nekog razloga trenutno nemamo na lageru, izvršit ćemo povrat sredstava u roku do dva radna dana. Po potrebi ćemo i kontaktirati Kupca radi provjere želi li primiti djelomičnu isporuku ostatka narudžbe.

Reklamacije/Prigovori

Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni svojom narudžbom, proizvod možete vratiti u roku od četrnaest (14) dana od datuma isporuke.

U slučaju jednostranog otkaza narudžbe (jednostrani otkaz ugovora) postupit ćemo prema Zakonu o zaštiti potrošača i Zakonu o obveznim odnosima. Naknada će se izvršiti nakon što nam je roba vraćena.

Povrat sredstava bit će izvršen na isti način na koji je korisnik izvršio uplatu .

Korisnik je dužan robu predati ili je poslati na adresu:

Black island winery d.o.o., Smokvica 295, 20 272 Smokvica najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana jednostranog otkaza narudžbe.

Izravne troškove povrata robe korisnik snosi sam. U slučaju oštećenja originalne ambalaže iznos povrata bit će umanjen za postotak sukladan vrijednosti robe.

U tom slučaju korisnik će biti obaviješten o iznosu za koji će povrat biti umanjen.

Ako je na zahtjev korisnika izvršavanje usluge započelo tijekom roka jednostranog otkaza narudžbe, korisnik je dužan platiti Black island winery d.o.o.  iznos koji je razmjeran onom što je isporučeno do trenutka kada je korisnik obavijestio  Black island winery d.o.o. o jednostranom  otkazu narudžbe.

Sve eventualne prigovore molimo uputite pismenim putem te ćemo na iste u najkraćem mogućem roku odgovoriti.

Adresa je: Black island winery d.o.o., Smokvica 295, 20 272 Smokvica ili na adresu e-pošte: [email protected]

Također vas molimo da robu pregledate prilikom preuzimanja jer naknadne reklamacije nećemo moći uvažiti.

Za sva dodatna pitanja budite slobodni kontaktirati nas.

Kontakti

Za sve informacije, pohvale, primjedbe, reklamacije kao i svake druge obavijesti Kupci se mogu obratiti na adresu:

Black island winery d.o.o., Smokvica 295, 20 272 Smokvica

[email protected]

OIB: 85326774061

ili nas kontaktirati online – kliknite ovdje

Na vrh stranice
Košarica
There are no products in the cart!
Nastavi Shopping
0