Welcome to the land of Dalmatian Dog

Dalmatian Dog Babić 2021.

Opis

 DALMATIAN DOG BABIĆ je elegantno crveno/crno vino žive rubin boje, mirisa višnje Maraske i začinskog bilja. U okusu je voćno sa živim kiselinama i srednjim tijelom. Dalmatian Dog Babić izvrstan je uvod u svijet vina od sorte Babić.   

Vinska kartica
Vinarija Testament Winery
Godina 2021.
Lokacija Šibenik
Sorta Babić
Kategorija Crna/crvena vina
Veličina boce 0.75 L
Alkohol 14.5 %
Proizvodnja 20.000
   

OPIS BERBE:  Ručna berba napravljena je sredinom rujna. Tehnološki vino je macarirano s fermentacijom 8 dana. Omogućena je spontana malolaktična fermentacija (pretvaranje jabučne kiseline u mliječnu). Odležano je u inox bačvama, kasnije prebačeno u barrique. Vino sadrži kiselina ukupno 5.3 g/l, dok je ostatak rezidualnog šećera 3.4 gr/l. Najbolje poslužiti na 16 ° C.

O LOKALITETU: Babić je dalmatinska sorta crvenog grožđa, koji se uzgaja na lokalitetu Šibenskog vinogorja. Vinogradi Testamenta  zasađeni su prije desetak godina i  prostiru se na 50ha na području Jadrtovac. S obzirom na položaj klimatski je izložen laganim lokalnim vjetrovima koji daju mediteransku aromatiku vinu. S druge strane loza raste u surovim uvjetima, u vapnenačkom kršu s manje od 20% tla. A takvi uvjeti posebno pogoduju Babiću te je grožđe vrhunske kvalitete, a samim time i vino.

 

Cijena: 12,50 

DALMATIAN DOG BABIĆ je elegantno crveno/crno vino žive rubin boje, mirisa višnje Maraske i začinskog bilja. U okusu je voćno sa živim kiselinama i srednjim tijelom. Dalmatian Dog Babić izvrstan je uvod u svijet vina od sorte Babić. 

Posebna ponuda paketa/kartona
Odlična prilika - sami odaberite vina koja vam se sviđaju i napravite svoj karton vina uz uštedu i besplatnu dostavu - ostaviti ćete kontakt podatke kod narudžbe
Cijena: 0,00 
Dalmatian Dog Novogodišnji 2023. box vina s popustom i besplatnom dostavom
Najniža cijena: 75,65 
Snižena cijena: 79,80 
Poseban paket vina Dalmatian dog za romatniku i ljubavne prilike - kada se družimo u krugu nama dragih osoba - karton box vina za samo 349 kuna
Cijena: 83,00 
Dalmatian Dog box - karton 3 Pošipa i 3 Babića nagrađenih Decanterom
Cijena: 45,13 
Uštedite kupovinom na kartone/pakete


Košarica0
Košarica je prazna...
Nastavi kupovinu
0

OVA STRANICA SADRŽI INFORMACIJE O ALKOHOLNIM PIĆIMA

Dali ste stariji od 18 godina ? Ulaskom potvrđujete vašu punoljetnost.