Welcome to the land of Dalmatian Dog

Testament Babić 2017. – srebro Decanter

Opis

decanter nagrada srebro 80 2International Wine Challenge 2020 Bronze WinnerTESTAMENT BABIĆ je crveno vino tamne rubin, neprovidne boje, mirisa zrelog crvenog voća, tamne čokolade i začina. Okus je opulentan sa živim kiselinama i moćnom strukturom. Arome zrele crvene trešnje i začini obogaćuju miris. Fini tanini i živahne kiseline zovu na čašu još!

Vinska kartica
Vinarija Testament Winery
Godina 2017.
Lokacija Šibenik
Sorta Babić
Kategorija Crna/crvena vina
Veličina boce 0.75 L
Alkohol 13.5 %
Proizvodnja 65000
Nagrade Decanter Wine Awards 2019 – Silver International Wine Challenge 2020. – Bronze

OPIS BERBE:  Ručna berba obavljena je sredinom rujna. Tehnološki vino je macerirano s fermentacijom 10 dana. Nakon toga omogućena je spontana malolaktična fermentacija kako bi se dobile zavodljive mliječne arome. Odležano je 6 mjeseci u rabljenim barrique bačvicama od američkog i francuskog hrasta s kontroliranim razvojem tanina. Vino sadrži ukupno 5,8 g/l kiselina, dok je ostatak rezidualnog šećera 3 gr/l. Najbolje poslužiti na 16 ° C.

O LOKALITETU: Babić je dalmatinska sorta crvenog grožđa, koji se uzgaja na lokalitetu Šibenskog vinogorja. Vinogradi Testamenta koji su zasađeni prije desetak godina, nalaze se na tom području Jadrtovac. S obzirom na položaj klimatski je izložen laganim lokalnim vjetrovima koji daju mediteransku aromatiku vinu. S druge strane loza raste u surovim uvjetima, u vapnenačkom kršu s manje od 20% tla. A takvi uvjeti posebno pogoduju Babiću te je grožđe vrhunske kvalitete, a samim time i vino.

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Testament Babić 2017. – srebro Decanter”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Cijena: 100,00 kn (13,27 €)

TESTAMENT BABIĆ je crveno vino tamne rubin, neprovidne boje, mirisa zrelog crvenog voća, tamne čokolade i začina. Okus je opulentan sa živim kiselinama i moćnom strukturom. Osvojio je srebro na ocjenjivanju čuvenog Decantera za 2019. godinu

Posebna ponuda paketa/kartona
Odlična prilika - sami odaberite vina koja vam se sviđaju i napravite svoj karton vina uz uštedu i besplatnu dostavu - ostaviti ćete kontakt podatke kod narudžbe
Cijena: 0,00 kn (0,00 €)
Testament Box nagrađivanih vina od strane Decantera i IWC-a po akcijskoj cijeni
Cijena: 448,00 kn (59,46 €)
Uštedite kupovinom na kartone/pakete


TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRKPovratak u WebShop SKU: 2017TB17 Kategorije: , Oznake , , , , ,
Na vrh stranice
Košarica
Košarica je prazna...
Nastavi kupovinu
0

OVA STRANICA SADRŽI INFORMACIJE O ALKOHOLNIM PIĆIMA

Dali ste stariji od 18 godina ? Ulaskom potvrđujete vašu punoljetnost.