Welcome to the land of Dalmatian Dog

Dalmatian Dog Pošip 2022.

Opis

DALMATIAN DOG POŠIP 2022. je svježe bijelo vino izraženih citrusnih aroma te aroma breskve i mediteranskog bilja. Suho je, srednjeg tijela. Najbolje servirati na temperaturi od 12˚ C.

Vinska kartica
Vinarija Black Island Winery
Godina 2022.
Lokacija Smokvica – otok Korčula
Sorta Pošip
Kategorija Bijela vina
Veličina boce 0.75 L
Alkohol 12,5 %
Proizvodnja 15.000
   

OPIS BERBE: Berba je obavljena ručno i selektivno u ranim jutarnjim satima radi očuvanja svježine i arome. Fermentirano u inox tankovima 3 tjedna uz strogu kontrolu temperature te dodatno odležavalo na finom talogu.

 

OPIS LOKALITETA:  Pošip je prava dalmatinska sorta bijelog grožđa koju je izvorno otkrio lokalni poljoprivrednik prije 150 godina u samom selu Smokvica u kojem se vinarija nalazi.

Naša Black Island  vinarija surađuje s 25 lokalnih obiteljskih poljoprivrednika (kooperanata) koji već generacijama uzgajaju grožđe.

Posebna se pažnja pridodaje kontroli kvalitete tijekom cijele godine – od praćenja uzgoja, te tijekom same berbe.

U samoj Smokvici je dvjestotinjak vinograda koji se nalaze između 40 i 160 metara nadmorske visine. Vinova loza je na stara najmanje 15 godina, a odabrano grožđe dolazi s tri različite vrste tla (crveno tlo, pijesak i stjenovita) kako bi se postigla prava ravnoteža i harmonija vina.

 

Cijena: 12,50 

DALMATIAN DOG POŠIP  je bijelo vino zlatno žute boje, cvjetnih aroma, mirisa agruma i mediteranskog bilja, izvrsnog balansa između svježine i kompleksnosti same sorte.

Posebna ponuda paketa/kartona
Odlična prilika - sami odaberite vina koja vam se sviđaju i napravite svoj karton vina uz uštedu i besplatnu dostavu - ostaviti ćete kontakt podatke kod narudžbe
Cijena: 0,00 
Dalmatian Dog Novogodišnji 2023. box vina s popustom i besplatnom dostavom
Najniža cijena: 75,65 
Snižena cijena: 79,80 
Poseban paket vina Dalmatian dog za romatniku i ljubavne prilike - kada se družimo u krugu nama dragih osoba - karton box vina za samo 349 kuna
Cijena: 78,00 
Dalmatian Dog box - karton 3 Pošipa i 3 Babića nagrađenih Decanterom
Cijena: 45,13 
Uštedite kupovinom na kartone/pakete


Košarica0
Košarica je prazna...
Nastavi kupovinu
0

OVA STRANICA SADRŽI INFORMACIJE O ALKOHOLNIM PIĆIMA

Dali ste stariji od 18 godina ? Ulaskom potvrđujete vašu punoljetnost.