Welcome to the land of Dalmatian Dog

Testament Babić Coral 2017.

Opis

  International Wine Challenge 2020 Bronze Winnerdecanter nagrada srebro 80 2Testament Babić Coral 2017. – Od grožđa Babić, iz vapnenačkog krša enolog Juraj Sladić kreirao je ovo jedinstveno vino. Stvoreno na kopnu, odležalo u Jadranskom moru – na 20 metara dubine, pod tlakom od 3 atm i temperaturom od 10°C.

Testament koraljno vino odležalo je u prirodi u posebnom vinskom podrumu – Jadranskom moru.Juraj Sladić, Winemaker Testament vinarija
Vinska kartica
Vinarija Testament Winery
Godina 2017.
Lokacija Šibenik
Sorta Babić
Kategorija Crna/crvena vina
Veličina boce 0.75 L
Alkohol 13.5 %
Proizvodnja 300
Nagrade Decanter Awards 2019. – Silver International Wine Challenge 2020. – Bronze Winner

KARAKTERISTIKE VINA:  Nagrađivani Testament Babić 2017. uronjen je u dubinu više od 20 metara ispod razine mora. Temperatura “podruma” se kreće oko 10 Celzijevih stupnjeva, uz maksimalnu promjenu od 1 stupnja mjesečno. Pritisak mora do tri atmosfere, podvodne struje i odsustvo izravne sunčeve svjetlosti daje ugodnu energiju vino. Utjecaj mora je upečatljiv, pruža brži i  jedinstveni razvoj vina u odnosu na tradicionalno starenje u vinskim podrumima. Ostatak šećera u vinu je 3g/r, a kiseline su od 6,5gr/l.

Vino postaje mekše i elegantnije za uživanje, te se karakter voća pojačava.

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Testament Babić Coral 2017.”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Cijena: 750,00 kn

Od grožđa Babić, iz vapnenačkog krša enolog Juraj Sladić kreirao je ovo jedinstveno vino. Stvoreno na kopnu, odležalo u Jadranskom moru – na 20 metara dubine, pod tlakom od 3 atm i temperaturom od 10°C.

Posebna ponuda paketa/kartona
Odlična prilika - sami odaberite vina koja vam se sviđaju i napravite svoj karton vina uz uštedu i besplatnu dostavu - ostaviti ćete kontakt podatke kod narudžbe
Cijena: 0,00 kn
Uštedite kupovinom na kartone/pakete


Na vrh stranice
Košarica
Košarica je prazna...
Nastavi kupovinu
0

OVA STRANICA SADRŽI INFORMACIJE O ALKOHOLNIM PIĆIMA

Dali ste stariji od 18 godina ? Ulaskom potvrđujete vašu punoljetnost.