Welcome to the land of Dalmatian Dog

Testament Opolo 2023.

Opis

Testament Opolo 2023.  je elegantno i osvježavajuće ružičasto vino, napravljeno od sorte Babić, namijenjeno za piće tijekom ljetnih dana – ili jednostavno za svaki dan. Kad približite čašu nosu osjetit ćete arome vinogradarske breskve i divljeg cvijeća. Okus prati miris, izvrsnog je balansa, punoće i svježine.

Vinska kartica
Vinarija Testament Winery
Godina 2023.
Lokacija Šibenik
Sorta Babić
Kategorija Crna/crvena vina
Veličina boce 0.75 L
Alkohol 11 %
Proizvodnja 8000
Temperatura serviranja 10˚C

OPIS BERBE:  Ručna berba napravljena je krajem kolovoza. Grožđe je brzo prerađeno, brzom preradom (runjanje, muljanje, maceracija 2 sata i nježno prešanje). Fermentacija je trajala 2 mjeseca, uz miješanje na talogu kvasca. Vino sadrži kiselina ukupno 5,8 g/l, dok je ostatak rezidualnog šećera 3 gr/l.

O LOKALITETU: Babić je dalmatinska sorta crvenog grožđa, koji se uzgaja na lokalitetu Šibenskog vinogorja. Vinogradi Testamenta, koji su zasađeni prije desetak godina, nalaze se na brdu nagnutim prema Jadranskom moru. S obzirom na položaj klimatski je izložen laganim lokalnim vjetrovima koji daju mediteransku aromatiku vinu. S druge strane loza raste u surovim uvjetima, u vapnenačkom kršu s manje od 20% tla. A takvi uvjeti posebno pogoduju Babiću te je grožđe vrhunske kvalitete, a samim time i vino.

 

Cijena: 13,00 

Testament Opolo 2023.  je elegantno i osvježavajuće ružičasto vino, od sorte Babić, namijenjeno za piće tijekom ljetnih dana – ili jednostavno za svaki dan. Kad približite čašu nosu osjetit ćete arome vinogradarske breskve i divljeg cvijeća. Okus prati miris, izvrsnog je balansa, punoće i svježine.

Posebna ponuda paketa/kartona
Uštedite kupovinom na kartone/pakete


Košarica0
Košarica je prazna...
Nastavi kupovinu
0

OVA STRANICA SADRŽI INFORMACIJE O ALKOHOLNIM PIĆIMA

Dali ste stariji od 18 godina ? Ulaskom potvrđujete vašu punoljetnost.